[All Project] BLAQ% Tour live in Jakarta

Hi A+, kita punya beberapa project untuk tanggal 30 Juni nanti. semoga semua project yang kita adain berjalan lancar dan MBLAQ terkesan dengan konsernya di Indonesia. πŸ™‚

Hi A+! We have some projects for June 30.We hope all of the projects we held run smoothly and MBLAQ impressed with their concert in Indonesia. πŸ™‚

1. ‘WE’RE YOUR+’ Hand Banner.

@MBLAQINDONESIA bekerjasama dengan @Kpopnesia , @mblaqaplusbdg , @mblaqjogjakarta , @omokpop dan @kpopers_worlddd akan membagikan lebih dari 1500 hand banner secara GRATIS tanggal 30 Juni di MEIS,Ancol.

Bagi yang mendapatkan hand banner tersebut, diharapkan saat MBLAQ membawakan lagu YOU’RE MY + (lagu untuk A+) kalian semua mengangkat hand banner tersebut, jadi MBLAQ bisa liat deh tuh lebih dari 1500 hand banner bertuliskan WE’RE YOUR+.

Buat yg belum tau lagu YOU’RE MY+, lirik awalnya itu “hey girl.. you’re my sunshine.. and my little princess” bisa denger lagunya disini ^^ -> http://youtu.be/bmOShT7VQEY

WE’RE YOUR+ Hand Banner.

[!] Kenapa item kuning? Soalnya ini kombinasi warna yang paling bisa dilihat dari atas stage yang terang ke arah tempat penonton yg cenderung gelap.

1. ‘WE’RE YOUR+ Hand Banner

@MBLAQINDONESIA working with @kpopnesia @mblaqaplusbdg @mblaqjogjakarta @omokpop and @kpopers_worlddd will give more than 1500 hand banners for FREE, at MEIS Ancol on june 30.

For you who get the Hand Banner, lift your Hand Banner when MBLAQ sings You’re My +. So,MBLAQ could see over than 1500 ‘WE’RE YOUR+” Hand Banner.

For you who dont know the song yet, this is the first lyric: “hey girl.. You’re my sunshine.. And my little princess” you can hear the song here ^^ -> http://youtu.be/bmOShT7VQEY

2. Surprise Fanchants for MBLAQ.

Fanchants tuh apa sih? Fanchants itu sebutan untuk sorakan / teriakan yang dibuat oleh para fans, dimana tujuannya untuk meningkatkan atmosfer kemeriahan selama pertunjukan. contoh fanchants MBLAQ – THIS IS WAR -> http://youtu.be/-hMEirEI4vs by MBLAQ Peru Fans

MBLAQ paling seneng kalau ngedenger fanchants dari A+, maka dari itu, kami membuat fanchant untuk 2 lagu yang belum ada fanchantnya. Silahkan di hapalin ya A+, udah ada video & suaranya juga loh jadinya gampang hapalinnya ^^

YOU’Re MY + -> http://youtu.be/9PpR_iU9CmM

100% -> http://youtu.be/7AP7YrUYS-c

Link penjelasan Surprise fanchants -> http://wp.me/p268Yn-80

{!} Cek disini untuk fanchants lagu2 lainnya yang sudah ada. dihapalin juga ya, ada videonya kok jadi gampang ngapalinnya ^^ -> https://projectbymblaqindonesia.wordpress.com/category/fanchants/

2. Surprise fanchants for MBLAQ

What is Fanchants? Fanchant is a term used for fanmade cheers, songs, shouts, etc. where the purpose are to boost and to support a particular team during the show. This is the Example of ‘MBLAQ – This is War’ Fanchants -> http://youtu.be/-hMEirEl4vs (tutorial video by MBLAQ Peru Fans)

MBLAQ will be very happy if they hear fanchants from A+, thats why we made fanchants for 2 songs that have no fanchants yet. So please memorize it, A+. Theres the video and also the example of the fanchants so you can easily memorize it ^^

You’re my + -> http://youtu.be/9PpR_iU9CmM

100% -> http://youtu.be/7AP7YrUYS-c

Here’s the more explaination about the surprise fanchants -> http://wp.me/p268Yn-80

[!] Please refer to this link for another fanchants. Dont forget to memorize these fanchants. There also the video for it.. ^^ -> https://projectbymblaqindonesia.wordpress.com/category/fanchants/

3. Our Chocolate clothes!

Warna official fandom MBLAQ adalah : Pearl Chocolate, jadi mari kita pake baju berwarna coklat saat konser 30 Juni nanti. Mau coklat muda/tua gpp, yang penting cokelat! mudah kan? πŸ™‚

MBLAQINDONESIA bakalan bagi2 album MBLAQ gratis buat yang berbaju coklat dan paling pwoll gayanya (gak cuman 1 atau 2 album loh. lebih dari itu yg bakal kita bagi2 on the spot!)

3.Our Chocolates clothes!

As u all know, MBLAQ’s official fandom color is: Pearl Chocolate. So, lets wear brown/chocolate-ish clothes (shirt/t-shirt) during MBLAQ’s BLAQ% Tour concert on June 30th. Easy right?

MBLAQINDONESIA will have a onthespot-giveaway, there will be a FREE MBLAQ albums for you who wear choc/brown clothes and have a unique and cool style (there are more than 1 or 2 albums that we will give to you on the spot!!)

Siap untuk bertemu MBLAQ dan A+ dari seluruh Indonesia?

Are you ready to meet MBLAQ and A+ from around Indonesia?

Please share this post. thank you.

Regards,

MBLAQINDONESIA.

Advertisements

About MBLAQINDONESIA

we are the fansite board for Indonesian A .

5 comments

  1. riesta

    SUUGOIIII!!
    Perasaan cuma A+ Indonesia yang punya project seseru ini!!
    Semoga di ikuti negara lain! MBI DAEBAK!!

  2. yah min.. bajuku putih…. salah beli baju deh 😐

  3. pinkyy

    Nanti cara dapet banner gratisnya gimana min ? yakin gratis kannnnnnnnnn? ? ? ? :(( baless yah min

  4. asarrychan

    WAHHHHHHHH…DAEBAKKKKKK, thanks banyak ya MBI, love u love u karena udah ngeshare…… gimana bisa dapet bannernya???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: